Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Je kan je bestelling bij Opladergigant.nl snel, gemakkelijk en veilig betalen. Al onze betalingen worden verwerkt door onze partner Mollie. Tijdens het afrekenen maak je een keuze uit één van de onderstaande betaalmethoden. Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

  • iDeal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Belfius Direct net
  • KBC
  • Klarna achteraf betalen
  • SEPA-overboeking

   

  iDeal

  iDeal is de meest gebruikte betaalmethoden bij webshops in Nederland. Bij iDeal betaal je via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

  Creditcard

  Bij Opladergigant.nl kan je ook veilig betalen met Creditcard. Wij accepteren betalingen met een Mastercard en een VISA creditcard. De gegevens vul je hierbij in via een beveiligde verbinding en de betaling wordt altijd vrijwel direct verwerkt. Creditcardbetalingen verwerken wij via onze partner Mollie. Op de beveiligde website van Mollie vul je jouw kaartnummer en overige gegevens in waarna de betaling meteen wordt uitgevoerd en je wordt teruggeleid naar Opladergigant.nl. Wij hebben nooit inzicht in de creditcardgegevens van onze klanten en je betaalgegevens worden na de betaling niet bij ons opgeslagen.

  Bancontact

  Met deze betaalmethode kunnen Belgische klanten eenvoudig betalingen verrichten. Hiervoor dien je klant te zijn bij de Belfius bank. Wij brengen geen kosten in rekening voor het gebruik van Belfius Direct net.

  KBC

  Met deze betaalmethoden kunnen Belgische klanten van de bank KBC eenvoudig, snel en veilig betalen. Wij brengen geen kosten in rekening voor het gebruik van de KBC betaalmethode.

  Belfius Direct net

  Belgische klanten met een bankrekening bij de bank Belfius kunnen kiezen voor een betaling via Belfius. Deze betalingen worden verwerkt via onze partner Mollie waarbij je 'betaling via Belfius' selecteert en via je bankrekening de bestelling veilig en snel afrekent. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Belfius.

  Klarna achteraf betalen

  Met Klarna heb je de optie om jouw bestelling achteraf, tot 14 dagen later, te betalen. Hierdoor kan je eerst bepalen of je het product wilt houden of dat je het liever retourneert. Je betaalt pas als je de bestelling hebt ontvangen door middel van een digitale acceptgiro en/of factuur van Klarna. Je betaalt dus direct aan Klarna, niet aan Opladergigant.nl. Deze betaaloptie is beschikbaar voor onze Nederlandse en Belgische klanten bij het afrekenen. Voor betalen met Klarna brengen wij geen extra kosten in rekening.

  SEPA-overboeking

  Bij Opladergigant.nl kan je ook veilig betalen doormiddel van een handmatige overboeking. De verwerking hiervan kan tot 2 werkdagen duren. Wij mogen de bestelling pas versturen zodra wij de betaling hebben ontvangen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking